Ett bra faktureringsprogram ska vara enkelt att använda och inte ta en massa tid i anspråk. Du ska kunna få en bra översikt över dina fakturor, kunder, artiklar och andra fordringar. Helst ska du kunna mejla fakturorna direkt från ditt faktureringsprogram, och så bör fakturamallarna vara snygga och stilrena.

Här nedan kommer vi recensera faktureringsprogram som uppfyller alla dessa krav och som du kan använda dig av när du behöver ett program med riktigt bra fakturamallar.

Faktura24

Faktura24 är ett onlinebaserat faktureringsprogram som är gratis att använda i 30 dagar, vilket gör att man har god tid på sig att lära känna programmets alla funktioner. Det går oerhört snabbt och enkelt att använda programmet, man behöver i princip bara logga in så är allting klart och tydligt – knapparna är stora och snygga, man kan direkt skapa sin första faktura utan att först fippla med en massa inställningar (man kan lägga till kunder och artiklar från skärmen där man skapar själva fakturan).

Fakturorna sparas i ett snyggt register, liksom kunder och artiklar. Databaserna är sökbara och enkla att hantera. Att fakturera med Faktura24 är i princip lika lätt som att skicka ett mejl!
Fakturamallarna är moderna, stilrena och snygga, inget att anmärka på. Man kan också ladda upp ens logotyp som sedan visas på fakturorna, allt sker automatiskt och utan minsta lilla krångel.

Du kan testa Faktura24 på: www.faktura24.se

Har du några fler tips om faktureringsprogram med snygga fakturamallar? Lämna en kommentar!

9 Jun 2014